Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

Az IndiaPass szerzői

2012.07.27. 13:30 - Pere Viki

Feltöltés alatt...

Az IndiaPasst 2011. április 27-én indítottuk útjára, nemsokkal azután, hogy eldöntöttük, óbudai otthonunkat egy pálmafákkal övezett kertesházra "cseréljük".

Úgy gondoltuk jó volna szüleinkkel, barátainkkal megosztani élményeinket, hiszen az új otthon tőlük 7000 km-re fekszik az indiai szubkontinens déli csücskénél, így személyes találkozásra kevesebb lesz a lehetőségünk.

2011. május 30-án háromtagú kis csapatunk felkerekedett, hogy élete egyik legintenzívebb élményekkel teli időszakát megélhesse. Hogy ez meddig tart? Na, azt még nem tudjuk. Majd kialakul.

Kik vagyunk mi?

Johanna

Alias Jojó. 5 éves volt, amikor Indiába költöztünk. Imádja a természetet, az embereket, akik körülveszik. Persze néha kicsit sok neki a túlzott figyelem, amit kap a helyiektől. Indiai oviba jár, ahol 3 nyelvet tanulnak beszélni, írni, olvasni. 6 hónap múlva azzal jött haza, hogy "anya, nekem van egyedül kék szemem az oviban". Szerencsére ott nem kezelik különlegesként, ezért elég sokáig tartott észrevenni ezt a kis különbséget :-)

Laci

Aki igazán megtalálta a helyét Indiában. Rettenetesen élvezi, hogy kicsit a "múltban élhet". Ezért is van 6 indiai oldtimer autónk és motorunk (3-3 eloszlásban). Legnagyobb vágya, hogy a legközelebbi hazalátogatásunkat az egyikkel abszolváljuk.... szép kaland lesz, az biztos :-)

Viki

Kezdeti félelmeim és az első időszak óriási különbségekből adódó nehézsége ellenére egy év után már inkább India az otthonom, mint Magyarország. A blog nagy részét én írom, és szeretném most már nem csak a közvetlen környezetemmel megosztani a tapasztalatainkat, hanem mindazokhoz szólni, akiket egy kicsit is érdekel India, mert már voltak itt, vagy mert vágynak ide, és azokhoz is, akik semmi pénzért nem jönnének Indiába.

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr384668841


süti beállítások módosítása