Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

Padmini - A kalandok Szent Grálja

2012.06.26. 07:46 - dondiridongo

Címkék: közlekedés utazás india jármű

A motortérből hallatszódó csattanás és a kigyulladó töltésjelző lámpa egyértelművé tette, hogy az ékszíj mostantól nem felelős a főtengely-generátor-vízpumpa triumvrátus kapcsolatért.

IndiaPass: Ékszíj Apa, megtarthatooom?

 

Viki unokatestvére és a felesége vendégeskedik nálunk, lementünk India legdélebbi pontjára velük.

IndiaPass: Ékszíj Vendégszeretet

 

Délután 5 körül hívott egy rendőr az idegenrendészettől, hogy ott van a házunk előtt és paírokat kell kitöltenie. Elmondtam neki, hogy messze vagyunk még, de nem csinált belőle problémát. Megvár minket a rendőrörsön. Remek. Akkor siethetünk vissza.

IndiaPass: Ékszíj Autopilot

 

Öt ember a kocsiban és a 40 Lóerő a motorban voltak a gyors haladás ellentáborában (meg a négy, büszkén feszülő diagonál gumi), de mindent megtettem a várakozó rendőrtiszt és a közötünk feszülő távolság gyors leküzdésének érdekében. Éppen harmadik órája zötyögtünk hazafelé Tamil Nadu kátyús útjain, amikor bekövetkezett a fent említett, haladással összeegyeztethetetlen esemény. Sebaj, van nekem ám másik szíj a csomagtartóban, öt perc alatt kicserélem. Öt perc alatt, ha megfelelő méretű. De nem volt az.

IndiaPass: Ékszíj Van amikor a méret a lényeg...


Vasárnap, este 9 körül az egész államban nincs nyitva lévő alkatrészbolt, a benzinkúton kizárólag benzint árulnak. Meg gázolajat, semmi mást.

IndiaPass: Ékszíj Megjaví Tom és Bármi Áron

 

Úgy döntöttünk, hogy az utolsó húsz kilométerre gyártunk/horgolunk/rajzolunk valami ékszíjat, elvégre Indiában vagyunk ahol a gányolás nemzeti sport. A trópusokon nem hordanak a nők harisnyát, MacGyver első törvénye nem volt alkalmazható. A műanyag kötél nem volt csomózható, a kender sem tartott. Nézzük a drótót.

IndiaPass: Ékszíj Drótszerzés

 

A drót segítségével sikerült a vízhőmérséklet mutatóját a megnyugtató zónába terelni. Az első dombig. Ott újra közelíteni kezdte a piros mezőt. Ajjaj. Az utastér fűtőradiátorával nem tudtunk enyhíteni a motor kínján. Itt, Dél-Indiában Nappal fűtik az autók utasterét és a gyárban nem építenek redundáns alkatrészeket a kocsikba.

Megálltunk, feszítettünk a dróton, nekiveselkedtünk a következő emelkedőnek.

Utoljára egy boltnál álltunk meg, ahol mindenki érdeklődéssel figyelte, hogy hova töltöm a frissen vásárolt Pepsit a motortéren belül. A cukortartalom jó hatássl van a tapadásra, ezzel a beavatkozással eljutottunk hazáig. Pont a kapuig volt elegendő energia az akkumulátorban. Jó autó ez, legalábbis szeret azt hiszem.

IndiaPass: Ékszíj Pepsi érzés

 

Binu, Sarvesh segédje elfelejtett visszarakni egy csavart a generátor alsó bekötésénél. Emiatt nem igazan forgott egy síkban a generátor szíjtárcsája a többiekkel. Ez volt a probléma forrása. Amikor kicseréltem az ékszíjat, akkor láttam a tátongó lyukat az első nyúlványon, a lengőkar bekötésnél.

Mehetünk a lakatoshoz...

A jó öreg Mahindrában meg a motortartó gumibak néz ki úgy, hogy a gyereknek sem adnám oda játszani.

IndiaPass: Ékszíj Vár rám néhány közösen eltöltött nap Mahindra bátyóval

 

Viki kocsiját elkérte Santosh a közelgő esküvője miatt, a 43 éves Padmini még nincs összerakva a fényezés után. Nem állunk jól.

IndiaPass: Ékszíj Küldjetek kárpit patentokat!

A férfiolvasók örömére a jövőben lesz még egy két autós, motoros cikk.

Sziasztok!

 

 

 

 

Előző bejegyzés                                                                 Következő bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr34611578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása