Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

Utolsó nap Budapesten

2011.05.29. 09:45 - Pere Viki

Címkék: utazás india készülődés

Eljött ez a nap is. Az utolsó. Szörnyű ám leírni, belegondolni. Nem beszélve arról, hogy egy csomó dolgunk van még az elkövetkezendő 23 és fél órában. Nem vagyunk még bepakolva, Jojónak még nincs esőkabátja, mára három ebéd/vacsorameghívásunk van, szlovének fekszenek szanaszét a lakásban, le kell mondani az Internetet, kábel TV-t...

 

   

 

Az utóbbi napok meglehetősen hullámozva teltek. Néha nagyon rámjön, hogy nem akarok menni, de aztán újra megtalál a lelkesedés. Borzasztóan fárasztó a pakolás – talán azért, mert szembesít a döntésünkkel. Pénteken volt a búcsúbulink a ZP-ben. Azt hiszem, nagyon jól sikerült. Rengeteg szeretetet kaptunk a barátainktól, aggódást, könnyeket... hihetetlen volt. NAGYON KÖSZÖNJÜK!!! Megígérjük, hogy vigyázni fogunk Jojóra és magunkra nagyon.

 

Tegnap este is buliztunk egy kicsit. Külön, mindenki a saját „csapatával”. Jojó Zoéval (az unokatesójával) a mamánál, Laci barátaival a Dunán, én Gadrival Wigwamban óriás nosztalgia partit tartottunk 4 üveg szénsavmentes ásványvíz társaságában. Jó volt nagyon.

 

Most nekiállunk készülődni... lélekben segítsetek!

 

Szép vasárnapot és gyermeknapot mindenkinek!

 

 

Előző bejegyzés                                                                 Következő bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr502940367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gadrika 2011.05.29. 22:25:32

Eszméletlen buli volt! :) Remélem, mostanra azért nagyjából összekaptátok magatokat! A fiúk ma is délutánig húzták a lóbőrt? Gondolok rátok! Várom, hogy majd bejelentkezzetek, hogy merre jártok, mi újság! :) Puszillak benneteket!


süti beállítások módosítása