Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

Goldenblog jelentés

2012.09.07. 19:17 - Pere Viki

Címkék: india goldenblog

Tegnap éjfélkor lezárult a szavazás és ma kihirdették hivatalosan is az örömhírt: az IndiaPass második helyezést ért el a közönségszavazás során 2012-ben a Goldenblog helyi.érték kategóriájában! Ez persze nem a mi érdemünk, hanem a tiétek kedves olvasók, barátok és mindenki, aki akár még csak most ismerkedett meg velünk és támogatott bennünket. Nagyon-nagyon köszönjük nektek!!!

Engedjétek meg, hogy bemutassam a TOP10 +1-et nektek, akikkel az utóbbi majd' 3 hétben barátságos harcot vívtunk. A kis képekre kattintva elérhetitek a blogokat.

Urbanista Urbanista: A tavalyi 5. hely után az idei "aranyblog" címet a közönségszavazatok alapján a budapesti fejlesztésekről, épületekről, érdekességekről szóló blog nyerte. Találtam is a frissebb posztjai között sztorikat az előző lakhelyeimről (pl. konkrétan a buddhista központtól 1 sarokra nőttem fel :-)). Sokáig persze nem szabad náluk böngészgetnem, mert úrrá lesz rajtam a honvágy. A tavalyi versenyen a zsűri is a legjobb 10 közé sorolta az Urbanistát. Gratulálunk! :-)
360 fok bringa 360 fok bringa: Zita és Árpi nem ismeretlenek számunkra, hiszen márciusban vendégül láttuk őket pár nap erejéig. Blogjuk világ körüli nászútjukról szól, melyet két fekvőbringán haladva tesznek meg. Zitáék is ott voltak tavaly a zsűri által választott TOP10-ben.
Micsodaútjaink Indonéziában! Micsoda útjaink Indonéziában!: Dóri és Balázs 1 évet töltöttek Indonéziában ösztöndíjjal. Tanulás mellett rengeteget utaztak és próbálták megismerni a helyi kultúrát. Az ott töltött időnek állít emléket a blog, melyen keresztül az olvasó az indonéz hétköznapokba is bepillantást nyerhet.
548 óra New Yorkban 548 óra New Yorkban: Két dorogi srác, Dávid és Ákos 22 New Yorkban töltött napjuk miatt indították a blogot, de azóta is töretlenül jönnek a Nagy Almával kapcsolatos bejegyzések. Mindenféle érdekességről olvashatunk náluk, mint pl. a patkány hotdog gondolatáról. Ők is olvasnak minket :-)
Mishpaha Blog Mishpaha Blog: Ahogy a blogról is kiderül a mishpaha családot jelent héber nyelven. Egy 4 tagú család nagyjából velünk egy időben fogták magukat és egy izraeli kibucba helyezték át székhelyüket. Érdekes rovatokba rendezve osztja meg az újságíró apuka az ottani történéseket.
Travellina Travellina: Éva azt vette a fejébe, hogy a világ összes országát bejárja. Na nem egyhuzamban, hanem ahogy jön. Az első története 1985-ből való. Jelenlegi mérlege 94/192. Az élménybeszámolók mellett hasznos tanácsokat is találunk az utazásainkra való felkészüléshez, illetve széleskörű gasztro rovata is van Travellina honlapján. 2011-ban Travellina 8. helyezést ért el a közönségszavazáson.
Panamericana Panamericana: 1 év Dél-Amerikában. Márton egyedül utazik, hiszen rutinos utazó, aki töltött már 1 évet Ázsiában is. Kalandjait és javaslatait az utókor számára könnyed stílusban veti képernyőre sok képpel és videókkal egyetemben.
Ausztráliába mentem Ausztráliába mentem: Szandra gépészmérnökként április elején egyedül vágott neki Ausztráliának, hogy szerencsét próbáljon. A boldogulás rögös útjáról részletesen beszámol a blogger, hátha a hasonlót tervezőknek segítséget tud nyújtani.
Világutazó Világutazó: A blogon a világ minden tájáról gyönyörű fotókkal illusztrált bemutatókat találhat az olvasó. Szeretettel várják az olvasói leveleket egy-egy érdekes utazási élményről, amelyet megjelenítenének a blogon.
Irany London Blog Irany London Blog: A tavalyi közönségszavazás 2. helyezettje, Viktor a Londonba vágyókkal oszt meg rengeteg hasznos, gyakorlati információt fűszerezve itt-ott személyes történetekkel. Talán legsikeresebb rovata pedig a "Magyarok Angliában Riport", melyben egyszer legjobb barátnőm is megszólalt nemrég :-). Sajnos 2 nappal a verseny vége előtt az 5. helyről eltűnt az eredménylistáról az iranylondonblog.hu, mert egy hasonló nevű üzleti vállalkozás kizáratta Viktort a versenyből, mert nem tetszik nekik a domain név hasonlósága... pedig, ha regisztráltatsz egy .hu-s domaint a külvilágnak 2 hete van szólni, ha valami nem tetszik (javítottam, ez már nincs érvényben)... na mindegy. Gratulálok! Ezeknek is, de inkább Viktornak is az ötödik helyhez!!!

Szeretnénk továbbá megköszönni azoknak is a támogatást, akik saját közösségeikkel is megosztották az IndiaPass létezését és bízatták olvasóikat, hogy szavazzanak ránk.

Határátkelő Határátkelő: Külföldön élő magyarok cikkei jelennek meg nála. Én vagyok ott az India felelős.
Napotthon Masszázs Ház Napotthon Masszázs Ház: Henry barátunk sokféle technikát tanult meg, hogy segíthessen, ha fáj, vagy ha csak ellazulni akar valaki. Laci is kapott nemrég belőle, amikor nálunk jártak 1 hónapja.
Ebcsont Masszázs Odú Ebcsont Masszázs Odú: Szintén Henry. Beteg kutyusokon is segít. Hihetetlen történeteket mesélt, hogy milyen reménytelen állapotokból lehet masszázs segítségével felgyógyítani az állatokat is.
Maharaja Étterem Maharaja Étterem: Barátaink étterme volt az első indiai Magyarországon. Éppen Ljubljanában nyílik a harmadik Maharaja. Mi imádjuk.
Scrapbook.hu Scrapbook.hu: Giginél tanultam ezeknek a különleges fotóalbumok elkészítését, mint pl. ez. Nézzétek meg milyen gyönyörűségeket tudnak az ügyesebbek alkotni. Scrapbook

Jövő héten kiderül, hogy a zsűri által összeállított TOP10-be bekerültünk-e. Majd jelentek! Köszönöm a türelmeteket is, hogy kibírtátok az agresszív kampányunk velejáróit :-)

Sziasztok!

 

 

Előző bejegyzés                                                                 Következő bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr164761780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Határátkelő 2012.09.08. 11:15:14

Sziasztok!

Hatalmas gratuláció, ez káprázatos siker, én pedig büszke vagyok, hogy a Határátkelőre is írtok!

Így tovább!!!

Üdv:

Határátkelő

Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2012.09.08. 12:52:13

Köszönjük az említést, és a szép szavakat!

548

Bánki Tamás | DrLinkedin.hu · http://DrLinkedin.hu 2012.09.08. 16:16:11

egyszer nekem is volt egy iranyirorszag.hu c. oldalam, amit elperelt tőlem a .com-os cég. azóta csak a dublin.hu (ami ugyanazon a motoron megy, mint a Mishpaha) oldalam van meg...
meg most már a linkedin-kepzes.blog.hu

GRATULÁLOK!

Pere Viki · http://indiapass.blog.hu 2012.09.20. 11:13:03

@TamasBanki LinkedIn-Kepzes.hu: Azért már csak ránézésre is van némi különbség a te oldalad és a .com-os között (rendezetlen, Írország kis betűvel)... Legyenek vele boldogok.


süti beállítások módosítása