Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

Repülőjegy - BUD-DEL

2011.04.27. 23:29 - Pere Viki

Címkék: repülő készülődés

Mióta hazajöttünk tavaly augusztusban dél-indiai túránkról, folyamatosan nézegeti Laci az India felé tartó repülőutak árát. Anno a Pelikánon keresztül vettük a jegyünket és Turkish Airlines-zal utaztunk. Most valahogy nem adta a legolcsóbbat a Pelikán, úgyhogy magánutakra keveredtünk. Nepálba – Indián kersztül – járó ismerősök említették, hogy az Aerosvit ukrán, illetve az Aeroflot orosz légitársaságnál szoktak még olcsó, Delhibe tartó jegyeket árulni.

 

Nyert az Aerosvit. Igaz a portál, melyen keresztül foglalni lehet, véleményem szerint nem a legfelhasználóbarátabb, de kit érdekel ez, amikor 2 felnőtt, 1 gyerek egyirányú Budapest- Delhi repjegyet 166.000 Ft-ért ajánlják. Itt hívom fel a figyelmet, hogy ha az ember befárad a légitársaság irodájába – OK szívás, mert a Március 15-e téren van – további kedvezményre számíthat az internetes vásárláshoz képest, azaz 159800 Ft-ba került hármunknak az egyirányú BUD-DEL járat. Azért azt őszintén remélem, hogy ezért a pénzért nem a szárnyon kell majd ülnünk.

 

Tehát az már biztos, hogy 2011. május 30-án reggel 8:40-kor elrepülünk Kiev felé, ahol 1 és háromnegyed óra repülés után majdnem 6 órát fogunk várni a csatlakozásra, majd újabb 6 és fél óra repülés következik Delhibe. Helyi idő szerint hajnali 2:20-kor fogunk megérkezni, ami elég keménynek tűnik, főleg Jojó miatt. Szegény jól meg lesz gyötörve.

 

Hogy hogyan tovább, az már egy következő bejegyzést érdemel... hamarosan.

 

 

 

 

Előző bejegyzés                                                                 Következő bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr352860881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lori77 2011.04.28. 22:26:00

Sziasztok,
mi is Aerosvittel utaztunk Delhi-ig. Nem egy kéjutazás, de ki lehet bírni:)
Amit feltétlenül ajánlunk (bár gondolom, kisgyerekkel utazva ez nem is kérdés), hogy Delhiben foglaljatok előre egy jó szállást! A mi taxisunk nem találta meg a szállást, a többi pedig tele volt a divali ünnep miatt, ezért még az éjjel közepén továbbáltunk Agraba. Nem volt valami kellemes egy egész napos repkedés után ezt megélni.
Sok szerencsét, olvasni fogom a blogot!:)

dondiridongo · http://karmageddon.blog.hu 2011.04.29. 10:55:16

Köszönjük a jókivánságokat!

Delhiben a tranzitváró lesz a szállásunk :) Egy éles jobb kanyarral suhanunk majd dovább.

Üdv,

Laci

zdyzs 2011.05.19. 17:23:30

@dondiridongo: Laci, ahogy máshova is írtam, nem a tranzitváróban lesztek, mert be fogtok lépni Indiába, aztán mentek egy egészen másik terminálra, amelyik kb 20 percre van onnan, ahova érkeztek. Ezért a lányotoknak a gépen kell(ene) szundikálni.


süti beállítások módosítása