Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

Magyar család menni lakni India

2011.04.27. 02:10 - Pere Viki

Címkék: készülődés

Eldöntöttük. Elmegyünk.

Nem egész egy évvel életünk első indiai útja után a többség számára megdöbbentő döntést hoztunk, miszerint elég volt a bennünket körülvevő állandó stresszes, hazug világból, elköltözünk Indiába. Megvettük az egyirányú repülőjegyeket és ezzel kezdetét veszi életünk egyik, ha nem a legnagyobb kalandja.

Ebben a blogban szeretnénk családunkkal és az érdeklődőkkel megosztani élményeinket; örömeinket, bánatainkat, tapasztalatainkat, könnyeinket, kacajainkat, meglepődéseinket... mindennapjainkat.

Hogy kik vagyunk mi, ez az őrült 3 tagú budapesti család? 

  1. Johanna, aki mindjárt 5 éves lesz és nagyon várja az utazást, hiszen ő még nem volt ott soha. A mi élményeinkből táplálkozva imádja Indiát. Óriási élmény lesz neki megismerni egy egészen más kultúrát és hatalmas előnyre tesz majd szert, mivel az angol nyelvet ha kell, ha nem, meg kell tanulnia.
  2. Laci, aki már régóta vágyik valami ilyesmire,csak eddig valahogy nem volt meg minden az elhatározáshoz. Ő a lazaság és nyitottság képviselője kis csapatunkban.
  3. Viki, akit szintén vonz az újdonság, de egyedül sosem mert volna belevágni. Ami szervezést, tervezgetést igényel, az biztosan nála landol.


Még 34 napunk van a készülődésre, amiről szintén szeretnénk beszámolni, hátha a későbbiekben segít majd valakinek, aki hasonló elvetemült álmokat dédelget.

Köszi, hogy itt jártál és nézz vissza gyakran, mert érzem, hogy érdemes lesz.

 

 

                                                                                 Következő bejegyzés 

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr632858319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

globe trekker 2011.04.28. 18:43:42

Gratulálok! Biztos jól fogjátok érezni magatokat! Olvasni fogom a blogot!

Drout 2011.04.29. 09:41:05

Sziasztok, én csak pár hetet töltöttem Indiában és nagyon visszavágyom!
Merre mentek, mit fogtok csinálni? Mert dolgozni azért csak kell valamit? És nagyon nem mindegy Indián belül hol fogtok élni...

dondiridongo · http://karmageddon.blog.hu 2011.04.29. 10:11:42

Megyünk délre, melegebb éghajlatra :) Viki már szögeli a következő bejegyzést!

Laci

chinki pinki 2012.01.15. 14:55:50

Sziasztok!
Igyekszem az elejétől a végéig elolvasni az egész blogot, sok hasznos és érdekes dolgot írtok. Az én helyzetem nem egészen ugyanolyan, de nagyon gondolkodom a kiköltözésen is.
A kedvesem indiai jelenleg is kint él, most jöttem haza, egyenlőre nem tudjuk eldönteni mi lenne a jobb, ha ő jönne ide, vagy én mennék oda.
Szintén dél, Karnataka..
Örülök, hogy rátok találtam, nem lehetetlen az álmom..
Szép napot nektek!

Pere Viki · http://indiapass.blog.hu 2012.01.23. 18:38:00

Szia Chinki Pinki!

Örülök, hogy ránk találtál. Az az igazság, hogy per pillanat nem feltétlenül mennék Magyarországra. Persze, tisztább, rendezettebb, de sajnos nem fogadják szívesen a külföldieket, főleg ha még a bőrszíne is más. Ez viszont Indiára nem igaz. Továbbá neked is könnyebb lenne beilleszkedned, mert van ki megmutasson mindent. Nem tudom mennyire szoros a kapcsolatotok (nem szeretnék a magánéletedben vájkálni), de ha összeházasodnátok, ez az egész vízumkérdés sokkal egyszerűbbé válna.

Nem, egyáltalán nem lehetetlen az álmod :-)

Gyere máskor is böngészni hozzánk!

Üdv,
Viki

chinnu 2012.01.28. 14:54:53

Óóóó, köszönöm a választ..
Jaj, és ne haragudj, de valamiért most más névvel engedett be :)
Hm, nem vájkálsz a magánéletemben, jelenleg egy pár vagyunk,de ez elég nehéz 6500 km távolságból.
Most ott tartok, hogy itt egyre rosszabb a helyzet, főleg az én munkámmal (rendőrség) úgyhogy érlelődik a gondolat, nem maradok, inkább én megyek ki.
Most a nyelvtanulásra fekszem rá, és a lehetőségeket nézegetem, mert munkában nem vagyok válogatós, csak adjanak fizetést :)
Az írások tényleg nagyon jók, és sokat segítenek, mintha kicsit én is ott lennék..
Sírva jöttem hazáig, pedig majd 15 óra volt, és nem "csak", mert el kellett válnunk.
Puszi
Magyarországról
Réka


süti beállítások módosítása