Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

Fotópályázat - Segítsetek!

2012.06.22. 18:03 - Pere Viki

Címkék: utazás india repülő

Elindultunk egy fotópályázaton, amelyet a Qatar Airways írt ki. Kompenzációra úgysem számíthatunk a késésért, ezért hátha nyerünk két repjegyet. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy amennyiben tetszenek az alábbi fotók, szavazzatok. Minél több szavazat gyűlik össze, annál nagyobb eséllyel kerül a kép a zsűri elé, hiszen az első 120 legkedveltebb képet bírálják el. Most a legkedveltebb képnek 1270 szavazata van a 120-adiknak majdnem 400... szóval légyszi szavazzatok, osszátok meg, hogy minél többen szavazzanak.

IndiaPass: Fotópályázat Ez a favorit kép

 

A szavazás úgy működik, hogy az alábbi képek alatt található VOTE FOR IT gombra kattintva eléritek az oldalt, amelyen a kép található és alatta pedig a újra a VOTE FOR IT gombra kell kattintani. Valószínűleg ezek előtt be is kell jelentkezni, amit Facebook fiókkal is megtehetsz.



 

Előre is köszönjük a szavazatokat!

Sziasztok!

 

 

 

Előző bejegyzés                                                                 Következő bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr424605216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása