Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

Biryaniharcosok!

2012.09.06. 17:03 - Pere Viki

Címkék: utazás india goldenblog

Drága biryaniharcosok! Mivel az előző sorsolás nyertese nem jelentkezett nyereményéért, ezért megismételjük azt. A sorsolási bizottság újra összegyűlt és hasonló módszerekkel megtörtént a szerencsés nyertes nevének kihúzása.

Mielőtt a videót megnézitek mi is szeretnék kérni valamit. Ma van a Goldenblog közönségszavazásának utolsó napja. Második helyen állunk jelenleg, aminek nagyon-nagyon örülünk. Az elenyésző különbség miatt azonban arra kérem azokat, akik eddig nem szavaztak, hogy most tegyék meg, mert pár 10 szavazat hiányzik csak az első helyhez. Ha megelőzni nem is tudjuk, de remek érzéssel töltene el, ha minél közelebb végezhetnénk az első helyet elfoglaló Urbanistához.
Az egész szavazás maximum 2 percet vesz igénybe, és ha akarod, beállíthatod úgy, hogy senki nem fogja látni, hogy szavaztál és egyéb kéretlen posztokat sem küld a faladra az alkalmazás. Szóval tényleg jólesne, ha minél többen szavaznátok. A nyereménynek is nagyon tudnék örülni, hiszen az Ízek és Kultúrák című, 13 kötetből álló szakácskönyvsorozat illeti a nyertest... nekem meg mindig bajom van a menütervezéssel :-)

De térjünk vissza a biryanira. Az alábbi videóban elhangzik a nyertes neve, akit arra kérek, hogy szeptember 13-a éjfélig jelentkezzen a nyereményéért (én is megpróbálom majd elérni kicsit később, hátha magától is idetéved... úgy nagyobb lesz a meglepi). Ezt megteheti akár itt, akár a Facebook oldalunkon. Amennyiben ez nem történik meg, úgy okulva az előző történetből, újabb sorsolást tartunk szeptember 14-én (Jojó amúgy is nagyon belejött, itthon már több 100 nem hivatalos sorsolást tartott :-)).



Szívből gratulálunk a nyertesnek! Ahogy a múltkor is írtam, remélem kapunk majd egy kis beszámolót tőle a biryani sorsáról.

Sziasztok!

 

 

Előző bejegyzés                                                                 Következő bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr464759251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemvagyokoska 2012.09.06. 18:27:01

Sziasztok!
Nagyon tetszik a blog, szerettem volna szavazni rátok a Goldenblogon, de (súlyos hiba, tudom, bocsánat :) ) mivel nincs Facebook profilom, ezt nem tehettem meg. Jeleztem a szerkesztőknek, hogy nem igazán szimpatikus ez a rendszer, de még megpróbálok kitartani Facebook nélkül, így csak innen szeretnék küldeni rátok egy virtuális szavazatot. Gratulálok az eddigi eredményeitekhez, továbbra is hűséges olvasótok, Péter.

katrinafromhu 2012.09.07. 21:11:30

Gratulálok a dobogós helyhez.

Pere Viki · http://indiapass.blog.hu 2012.09.20. 11:21:21

@nemvagyokoska: Szia Péter! Köszönjük szépen a virtuális szavazatot is :-) Kerüld is el a Facebookot, amíg teheted, mert rendkívül addiktív :-)


süti beállítások módosítása