Magyar család menni lakni India

-

Írj nekünk:

indiapass[kukuc]euromalabar[pont]com

-

YoWindow.com Forecast by yr.no

Like!

Indafotó képek

Indiai Rúpia Árfolyam

Friss topikok

Olvasóink

Locations of visitors to this page

1111 - And the winner is...

2012.08.28. 10:40 - Pere Viki

Címkék: utazás konyha étel india goldenblog

És eljött a várva várt pillanat, amikor megtudhatjátok, ki az a szerencsés, aki megnyeri a biryani szettet, hogy megörvendeztethesse magát és környezetét egy remek indiai vacsorával. 

IndiaPass: Biryani játék

Sorsolás

A játék, melyet az 50. posztunk, illetve a rengeteg kedves olvasó tiszteletére rendeztünk, augusztus 23-án lépett életbe, amikor is köszönthettük az 1111. követőt a Facebook oldalunkon, és vasárnap estig vártuk a jelentkezőket a játékra, akik most biztosan nagyon izgulnak, vajon sikerült-e megnyerni a biryanit. Mivel a Facebbok szabályzata szerint nem értesíthetjük a nyertest rajtuk keresztül (még üzenetben sem), ezért itt és most fog bekövetkezni az eredményhirdetés.

IndiaPass: Biryani játék A 240 név kinyomtatása.

Pontosan 240-en jelentkeztetek a játékra. Kétszer tettem ki posztot az oldalra, és a két poszt és a kép lájkolóit mindenféle függvények segítségével összesítettem, így kapva meg azt a listát, amelyben mindenki csak egyszer szerepel. Már előre fáj a szívem, hogy nem küldhetünk annyi biryanit, hogy rendezhessetek egy nagy lakomát mind a 240-en.

IndiaPass: Biryani játék Szeletelés

IndiaPass: Biryani játék Jojó is kapott néhány szeletelni valót csíkot.

A 240 nevet elhelyeztem egy Excel táblázatban úgy, hogy ráfért 2 A4-es lapra, majd kinyomtattam. Jojóval együtt felszeleteltük a lapokat és egy tavaly általam kókuszlevélből fonott kis csálé kosárkába helyeztük őket.

IndiaPass: Biryani játék Végre kész.

Összeállt a sorsolási bizottság, fogtuk a videokamerát és elkezdődött a show :-) A nyertest természetesen Jojó húzta ki. Nos, lássuk a medvét!



Sok szeretettel gratulálunk a nyertesnek, akitől remélem a nagy lakomáról majd egy fényképet kapunk majd!

-----------------------------------------

Nagyon köszönjük az eddigi szavazataitokat a Goldenblogon! Segítségetekkel még mindig tartjuk a második helyet, de egyre inkább beérnek a többiek.

Ha még nem szavaztál és szeretsz minket olvasni, kérlek támogass bennünket egy szavazattal a Goldenblog versenyen helyi.érték kategóriában.

Azzal is tudsz segíteni, ha megosztod az ismerőseid között a linket, ahol szavazni lehet, hátha nekik is tetszene ez a mi kis blogunk.



Köszönjük a figyelmet!

Sziasztok!

 

 

 

Előző bejegyzés                                                                 Következő bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://indiapass.blog.hu/api/trackback/id/tr254736762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ichtus 2012.08.29. 13:41:46

Ma keveredtem a blogra, és gyorsan végignéztem az eddigi bejegyzéseket. Egy dolog nem derült ki számomra, hogy mivel foglalkoztok kint? Milyen lehetőséggel lehet kimenni Indiába (bár látom, vízumot szerezni elég nehézkes).És szavaztam is persze.

Pere Viki · http://indiapass.blog.hu 2012.08.31. 09:32:09

@ichtus: Szia! Légy üdvözölve nálunk! :-) Mi utaztatással, túraszervezéssel foglalkozunk, de IT-s területen biztosan van lehetőség Indiában, illetve ami nagyon aktuális mostanság otthon... pilótákat, repülőgépes szakembereket is alkalmaznak viszonylag könnyen. Ha konkrét állásra jön az ember szerződéssel a kezében, akkor úgy tudom nincs gond a vízumszerzéssel.

Köszönjük a szavazatot! Még ha lassan a dobogós helyünk is meginog, én nagyon örülök, hogy ennyien szavaztatok! :-)


süti beállítások módosítása